Close sidebar
Close sidebar

Tragedie uriașă în fotbalul mondial. 10 fotbaliști au murit într-un incendiu de proporții

Fotbalul mondial este lovit de o nouă tragedie. Baza de pregătire a formației Flamengo din Rio de Janeiro a fost cuprinsă de un incendiu în care au murit 10 fotbaliști.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

În urma raportului oferit de autorităţile din Brazilia, trei jucători sunt accidentaţi, iar un altul se află în stare gravă, se arată în raportul oferit de autoritățile din Brazilia.

Citeste si: Cutremur în lumea afacerilor din România! Un alt GREU a fost condamnat alături de Borcea și de Mazăre! Dragoș Săvulescu a fugit din țară când a aflat că trebuie să meargă la pușcărie!

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Presa internațională titrează că până acum victimele nu au fost identificate, dar este vorba de centrul unde se aflau juniorii clubului.

Pompierii au fost chemaţi la ora 07:20 a dimineţii (n.red.- ora locală). Focul ar fi izbucnit în momentul în care tinerii dormeau. Formaţia Flamengo este echipa care l-a vândut în vara anului 2018 pe atacantul de 18 ani, Vinicius Jr., la Real Madrid.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI