Close sidebar
Close sidebar

Tragediile se tin lant pe litoral, insa turistii nu tin cont de avertizarile salvamarilor. Ba chiar ii batjocoresc: "Valurile sunt doar in mintea salvamarului. Stau si fluiera pe aici toata ziua"

De câte tragedii mai e nevoie pe litoral pentru ca turiştii să nu mai ignore avertismentele salvamarilor? Din păcate, avem încă o dovadă a inconştienţei unora care aleg să se aventureze în valurile agitate. Revoltător e că, în vreme ce oamenii marii se duseseră să scoată doi oameni din apă, de pe margine, cei care se stranseseră ca la circ îi batjocoreau. ##VIDEO19961##

,


DISTRIBUIE
acest articol

In loc de salvare, am fi putut asista la scena mortii acestor tineri. Cei doi plutesc in deriva langa skijetul rasturnat. N-au dat doi bani pe avertizarile salvamarilor, ca-si pun vietile in pericol. Desi steagul rosu e arborat, si toata scot pe toata lumea e scoasa din apa, ei aleg sa taie valurile-n larg. Si mai naucitor e ca fata habar n-are sa inoate.

„Din cauza valurilor si nestiind sa conduca pe vremea asta, l-a lovit valul dintr-o parte si l-a rasturnat. Noi am intervenit si de aici, si de la baza cealalta”, spune Ocravian Ciobanica, salvamar.

Sa ne mire oare ca celor doi turisti nu le-a pasat de pericol? Ascultati ce spun si unii dintre cei aflati pe mal.

Citeste si: BREAKING NEWS! Cutremur în urmă cu câteva minute în România! Ce magnitudine a înregistrat și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO Imagini din timpul cutremurului de 5,4 care a zguduit România. S-a simțit și în țările vecine- antena3.ro

„Curentii aia care te trag si te rastoarna erau in mintea salvamarului de ieri. Cum sunt si astia. Stau si fluiera pe aici toata ziua si atat. Aa, ce asta? Astea-s valuri, doamna? Poate sunt curenti. Nu sunt curenti, ca pe mine nu ma trage niciun curent”, spune acest turist.

Reactia barbatului socheaza! Omul sustine ca salvamarii nu fac decat sa se agite degeaba pe mal.

„Nu pot sa intru cu copilul cu colacul ca vine asta si una, doua ma fluiera si dup-aia vine cu jandarmeria sa ma scoate afara si-mi da si amenda. Am dat bani sa vin sa ma simt bine, nu sa-mi fraca ei reguli pe plaja, doamna”, continua barbatul.

Oare nu cumva din cauza unei astfel de inconstiente, turistii care se aventureaza in mare sfarsesc inecati?

Astfel de imagini vorbesc de la sine. Fara sa le pese, cei veniti pe litoral se cred stapanii marii, insa, de cele mai multe ori, finalul este unul tragic. De la inceputul sezonului si pana acum, 16 persoane si-au pierdut viata.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI