Valorosul antrenor japonez a fost intampinat cu aplauze de catre Comitetul Director, in prima sa zi petrecuta la Federatia Romana de Judo. Vizibil emotionat, Kohei Oishi a spus ca ii place tara noastra si a invatat deja cateva cuvinte in romana.

"Multumesc foarte mult! Imi place Romania, imi plac romanii, mancarea romaneasca si orasele romanesti", a spus Kohei Oishi.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Reprezentantii Federatiei sustin ca transferul antrenorului Kohei Oishi era foarte asteptat, mai ales ca sportivii romani se pregatesc deja pentru Jocurile Olimpice de Vara, care vor avea loc la Tokyo, in anul 2020.

"In sfarsit, am reusit sa aducem unul din cei mai buni specialisti din Japonia. Nu numai ca este bun, este si tanar si isi doreste foarte mult rezultate exceptionale. Ii dorim bun venit in Romania si sa fie de bun augur. Nu ne putem gandi decat la indeplinirea obiectivului suprem la Jocurile Olimpice de la Tokyo, Medalia de aur!", a afirmat Florin Bercean, vicepresedintele Federatiei Romane de Judo.

Kohei Oishi are planuri mai mari decat superiorii sai. Are ca obiectiv minimum doua medalii de aur, mai ales ca experienta il recomanda.

Ultima oara a coordonat lotul de judo al Universitatii din Nagoya. Kohei Oishi detine centura neagra trei Dani, iar sportivii antrenati de el au castigat mai multe competitii, scriu cei de la realitatea.net


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si