Ai crede ca zebrele au gonit de capul lor prin Bucuresti si s-au asezat pe unde s-a nimerit. Nici vorba. Va invitam la ora de creativitate, cu un profesor de marca: Dorel!

Priviti aceasta veritabila opera de arta! Zebra se termina intr-un gard pe o parte si in sinele de tramvai in partea opusa!

Si in mijloc, pietonii. Culmea, sunt pe trecere!

Iata un alt caz creat tot de profesorul Dorel. A desenat zebra spre nicaieri. Problema cea mare n-ar fi ca duce intr-un zid…

Priviti si cel mai ingust trotuar din lume. 5 centimetri? E mult spus! Cum sa mergi pe-aici? Ar trebui, pentru ca zebra la asta duce. Ori o iei pe trotuarul minuscul, ori te opresti in gard!

Doamna ne arata ca exista si a treia varianta: echilibristica mai ceva ca la barna. Nadia Comaneci ar fi invidioasa!

Pericolul e urias, dar oamenii s-au obisnuit…

In functie de materiale si dimensiune, amenajarea completa a unei treceri de pietoni se poate ridica la cateva mii de euro. Una cu leduri si panouri solare costa peste 70 de mii de euro!

-Sunt multe zone de genul asta in Bucuresti? Da, da, sunt foarte multe. Daca va duceti pe Chitila, o sa gasiti si mai rau.
Adica, dupa centura chiar nu exista nimic si e un pericol pentru cei care trec pe-acolo!

Urmam sfatul si ajungem la o alta minune a drumarilor. Trecerea care duce in… calea ferata! Daca ar fi gara aici, n-ar fi chiar atat de grav. dar nu e! Gasim doar Romania eterna, fascinanta si… plina de pericole!

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si