Close sidebar
Close sidebar

Trei frati minori din Zalau au disparut de acasa. Parintii erau prea beti ca sa poata oferi semnalmentele

Trei frati de 9, 10 si 14 ani din localitatea Iaz au fost preluati in regim de urgenta de catre reprezentantii Directiei de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Salaj dupa ce sambata, 4 noiembrie, au fugit de acasa.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Oamenii legii au fost in alerta timp de aproape 24 de ore, echipaje de politie, jandarmi, pompieri, dar si voluntari mobilizandu-se pentru a-i cauta prin zonele din apropiere.

Disparitia celor trei a fost anuntata de catre parintii copiilor, care, in urma unui scandal in familie, i-ar fi lasat singuri in casa si ar fi plecat la cumparaturi. Actiunea de cautare a fost ingreunata de faptul ca parintii erau in stare avansata de ebrietate, neputand sa ofere politistilor semnalmentele odraslelor.

Citeste si: BREAKING NEWS! Cutremur în urmă cu câteva minute în România! Ce magnitudine a înregistrat și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO Imagini din timpul cutremurului de 5,4 care a zguduit România. S-a simțit și în țările vecine- antena3.ro

Baietii au fost gasiti vii si nevatamati, duminica, 5 noiembrie, dupa aproape 24 de ore de cautari, intr-o livada de pe raza comunei, mancand mere. Ei au spus politistilor ca au dormit sub cerul liber, adapostindu-se intr-o groapa in pamant.

Treziti din betie, parintii au declarat oamenilor legii ca nu este pentru prima data cand cei trei frati au disparut de acasa.

Cu o luna in urma, ei ar fi plecat fara sa spuna nimanui, fiind gasiti dupa doua zile, la niste rude.

Baietii au fost preluati in regim de urgenta de catre Protectia Copilului, institutia urmand sa efectueze o ancheta sociala privind situatia familiala.

Sursa: Adevarul

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI