Carrefour, Cora si Kaufland sunt suspectate de trucarea promotiilor, iar daca vor fi gasite vinovate, „amenzile vor fi mari”, avertizeaza Bogdan Chiritoiu.

„Suspiciunea noastra este ca, în cazul promotiilor, modul cum acestea se organizau face sa fie redusa concurenta. Pe de o parte, se încearca obtinerea de exclusivitati în cazul promotiilor: cand ai o promotie în magazin sa nu aiba şi altii, ceea ce înseamna ca pretul nu poate sa scada în egala masura în alte magazine.

Pe de alta parte, se pun anumite limite: cat de mult pot sa scada preturile în cadrul promotiilor. E o investigatie în derulare care se va finaliza, cred, la sfarşitul acestui an. Daca se constata încalcarea legii, evident, sanctiunile vor fi mari, pentru ca sunt companii foarte mari. Nivelul de plecare este de gravitate medie, ceea ce înseamna între 2 şi 4% din cifra de afaceri“, a declarat pentru ZF Bogdan Chiritoiu.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si