Close sidebar
Close sidebar

Trei morţi într-un atac armat la un supermarket în statul american Oklahoma

Trei persoane au fost ucise luni într-un atac armat la un supermarket Walmart, la Duncan, în statul american Oklahoma (centru), relatează AFP.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

”O femeie şi un bărbat au fost ucise într-o maşină, iar un bărbat în afara” vehiculului, parcat în faţa magazinului, a anunţat luni Poliţia din Duncan pe Facebook.

Martori citaţi de presa locală au declarat că autorul atacului s-a apropiat de cele două victime, a tras în ele, iar apoi a întors arma împotriva sa, în timp ce alt bărbat îl ameninţa cu o armă la cap.

O armă a fost găsită la faţa locului, potrivit autorităţilor locale.

Citeste si: Atac armat în masă în California: Patru morţi şi şase răniţi

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Şcolile din zonă au fost închise o scurtă perioadăde timp, la cererea poliţiei, au precizat autorităţile şcolare din oraş.

Potrivit ziarului local Duncan Banner, poliţia a primit cu puţin înainte de ora locală 10.00 (18.00, ora României), o alertă care semnala focuri de armă la un magazin şi prezenţa a trei victime.

La începutul lui august, un bărbat alb în vârstă de 22 de ani a ucis 22 de clienţi într-un magazin Walmart la El Paso, în Texas, unul dintre cele mai frecventate ale gigantului în Statele Unite, la câţiva kilometri de frontiera cu Mexicul.

Citeste si: Cel puţin 22 de palestinieni uciţi în atacuri aeriene israeliene în Fâşia Gaza

Într-un manifest postat online înainte de atac, atacatorul a denunţat o ”invazie hispanică a Texasului”, iar după ce a fost arestat a recunoscut că a vrut să atace ”mexicani”.

În urma acestei drame, Walmart a decis, la începutul lui septembrie, să nu mai vândă muniţie pentru anumite puşti semiautomate, după epuizarea stocurilor.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI