UPDATE ora 19.30. Incendiul a fost stins, după mai bine de două ore de la începutul intervenției.  

Persoanele care se aflau cazate în pensiunile respective s-au autoevacuat. Una dintre persoanele prezente la incendiu a suferit un atac de panică și a primit îngrijirea medicală necesară, a afirmat la Digi24 Luiza Dănilă, purtător de cuvânt al ISU Brașov.

Intervenția pompierilor este foarte dificilă din cauza faptului că în zonă nu sunt hidranți, iar în apropiere nu există nici alte surse de alimentare cu apă

Pompierii încearcă să oprească incendiul, izbucnit sâmbătă după-amiază, pentru a nu se propaga și la alte pensiuni. Trei clădiri au ars deja până la temelie, suprafața afectată fiind de aproximativ 500 mp.

Trei pensiuni din Moeciu în flăcări. Pompierii nu mai pot face față incendiului
Trei pensiuni din Moeciu în flăcări. Pompierii nu mai pot face față incendiului

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Focul ar fi izbucnit inițial la un imobil care avea parter și mansardă, apoi s-a extins la acoperișul altor două case învecinate.

Citeste si: Nelu Tătaru, anunț important despre situația locurilor la ATI pentru pacienții COVID

Pentru stingerea incendiului, în aceste momente acționează 5 mașini de stingere, 1 autoscară, 1 ambulanță SMURD. În sprijinul pompierilor militari au venit și trei mașini de stingere din cadrul serviciilor voluntare pentru situații de urgență din Bran, Râșnov și Cristian.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si