Oamenii au luat cina la restaurantul Kilimandjaro din Middlesbrough, dar au plecat fara sa achite nota de plata. Acest lucru s-a intamplat pentru ca ei nu aveau cash, iar localul nu permitea incasarea sumei cu cardul de credit. Ospatarul le-a dat voie sa mearga la bancomat sa scoata banii, dar clientii nu s-au mai intors. "Acceptasem ideea ca am pierdut banii", a declarat patronul care a avut parte de o surpriza peste trei zile.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

El a primit un plic in care... surpriza... a gasit 40 de lire si o scrisoare in care tinerii isi prezentau scuzele ca au plecat fara sa plateasca. "In timp ce cautam un bancomat, ne-am dat seama ca ultimul nostru tren spre casa pleca in scurt timp. Am fugit efectiv catre gara si l-am prins. Atunci am realizat ca nu am platit si am decis sa va trimitem aceasta scrisoare prin care ne cerem scuze", au scris cei trei tineri, Tom, Alex si Harry.

Patronul le-a multumit, mai ales ca ei au lasat si 5 lire bacsis peste nota de plata. Omul a postat plicul cu bani si a scris intreaga poveste pe retelele de socializare, iar internautii au laudat gestul celor trei tineri. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si