Close sidebar
Close sidebar

Trei zodii de femei care nu vor fi respectate niciodata. Uite de ce

Orice persoana vrea sa fie respectata in aceasta viata, insa cati dintre noi vor sa respecte?

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

 Tocmai aici apare problema. Cerem anumite lucruri fara sa ne gandim ca, la randul nostru, trebuie sa oferim ceva in schimb. Atitudinea pe care o avem fata de cei din jur se reflecta direct asupra vietii pe care oavem. Majoritatea persoanelor care nu au prieteni si care declara ca nu sunt fericiti sunt oamenii care, prin comportamentul lor, ii resping pe cei din jur.

Acest lucru se intampla si in zodiac. Anumite femei reusesc sa aiba probleme atat in relatiile cu cei din jur, cat si in cea de cuplu. Daca unele sunt prea bune si se lasa calcate in picioare, altele pur si simplu nu isi pot schimba atitudinea fata de persoanele din jurul lor. Sunt rautacioase, fatarnice si isi urmaresc propriul interes, fapt ce le face imposibil de respectat.

Iata care sunt cele 3 zodii de femei care nu vor fi respectate niciodata!

Rac

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Oamenii au fost extaziați când au văzut la un zoo din China doi pui de panda. Apoi aceștia au început să latre- antena3.ro

Desi esti genul de femeie ideala, sotia, mama si prietena perfecta, acest lucru nu inseamna ca toate aceste calitati iti vor aduce si respectul pe care il ceri din partea celor din jur. Rar se va intampla sa gasesti un barbat care sa te aprecieze pentru ceea ce esti. Bunatatea ta te face sa te lasi calcata in picioare de cele mai multe ori atat intr-o relatie, cat si in viata de zi cu zi.

Prietenele te cauta doar atunci cand au nevoie, pe cand iubitul profita de tine.

Astfel, sa nu te mire faptul ca, oricat de multe eforturi ai depune, nimeni nu te apreciaza. Schimbarea atitudinii este solutia in cazul tau, deoarece doar asa te vei putea impune fata de cei din jur.

Scorpion

Esti o femeie destul de controversata, care de cele mai multe ori se lasa dusa de val si careia ii place sa traiasca momentul.

Nici sa nu te mire faptul ca majoritatea barbatilor nu au intentii serioase cu tine, ci incearca doar sa iti ajunga in pat. Daca nu ai avea inima atat de zburdalnica, poate ai reusi sa iti concentrezi atentia asupra barbatilor care te merita cu adevarat si care te vor respecta.

incearca sa iti impui limite si standarde, si vei vedea ca aceasta schimbare te va scoate din clasamentul femeilor din zodiac care nu vor fi respectate niciodata.
Sagetator

Nu ai probleme doar in relatiile cu prietenii, ci si in viata de cuplu. Desi cu prietenele tale esti o persoana practica, care isi urmareste interesul de fiecare data, in relatia cu cel drag esti la polul opus. Te lasi calcata in picioare de barbatul pe care il iubesti si accepti multe lucruri pana sa iei decizia de a va desparti. Aceasta personalitate duala te va face sa ramai si fara prieteni, si fara iubit.

Nu poti trai fara aceste persoane, si tocmai de aceea trebuie sa iti schimbi atitudinea fata de cei din jur! Altfel, risti sa ramai singura toata viata.
Tu ce alte femei din zodiac stii, care nu vor fi respectate niciodata?

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI