In articol:
Iulia Dumitrașcu, corespondent Kanal D, ne aduce mai multe informații:
„Rețeta clasică de cafea la ibric este cu zahăr”
„Mă aflu într-o cafenea cu boabe de specialitate, iar cei care au rămas fideli gustului clasic vin aici și comandă cafea la ibric.
Bogdan Damian: „Depinde foarte mult de recipientul pe care îl folosim și cumva fiecare acasă și-a dezvoltat, în funcție de gustul pe care dorește să-l obțină, raportul de apă- cafea chiar prin lingurița pe care o va folosi.
Iulia Dumitrașcu, corespondent Kanal D: „Cât zahăr sau când punem zahărul?”
Citeste si: Daciana Sârbu, prima reacție după ce s-a aflat că a divorțat de Victor Ponta: „Mintea mea e...”- wowbiz.ro
Bogdan Damian: „Rețeta clasică de cafea la ibric este cu zahăr, dar la variantele de prăjire nu este un lucru neapărat un considerent pentru că avem cafea care nu necesită ajustare.”
Iulia Dumitrașcu, corespondent Kanal D: „Și dacă vrem zahar când punem? La final sau la început?”
Bogdan Damian: „Rețeta clasică este cu zahăr la început.