”Coreea de Nord a efectuat un test nuclear major. Cuvintele si actiunile lor continua sa fie foarte ostile si periculoase pentru Statele Unite.. .”, a scris miliardarul republican intr-un mesaj postat pe Twitter.

De asemenea, presedintele a explicat ca regimul nord-coreean este o natiune ”necinstita”, care a devenit o mare amenintare si rusine pentru China.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

In acest sens, liderul american a facut din nou trimitere la China, sperand ca autoritatile de la Beijing vor rezolva problema reprezentata de regimul nord-coreean in locul Statelor Unite.

Regimul nord-coreean a anuntat ca a testat cu succes o noua bomba cu hidrogen, proiectata tocmai pentru a fi atasata de noile rachete balistice intercontinentale testate in ultimele luni de catre Phenian.
 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si