Trupul fără viață al unui bătrân în vârstă de 71 de ani a fost descoperit pe un câmp din județul Mureș, pe raza localității Băgaciu. Bărbatul era din județul Sibiu, dar lucra la o stână din comuna menționată anterior. Cadavrul a fost descoperit în cursul zilei de miercuri, la ora 18:00.  

În acest moment, autoritățile iau în calcul mai multe variante care ar fi putut duce la moartea bărbatului, însă principala ipoteză este că omului i-ar fi ieșit în cale un urs care l-ar fi atacat și, ulterior, l-ar fi ucis.

atac urs, barbat mort, stana oi, mort mures

Polițiștii au dat de bărbat în urma unui apel la 112.

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO S-a cățărat pe mașină și a început să amenințe trecătorii cu pistolul! Scenele incredibile au avut loc în Turnul Măgurele

„La data de 29 mai a.c., în jurul orei 18:00, Poliţia municipiului Târnăveni a fost sesizată, prin intermediul unui apel la 112, cu privire la faptul că pe un câmp aflat în extravilanul localităţii Băgaciu a fost identificată o persoană decedată

La faţa locului s-au deplasat poliţiştii, care au identificat trupul unui bărbat de 71 de ani, ce prezenta leziuni incompatibile cu viaţa, produse de un posibil atac al unui animal sălbatic.

Trupul neînsufleţit a fost preluat şi transportat în vederea efectuării necropsiei şi stabilirii cu exactitate a cauzelor în care a survenit decesul. De asemenea, în cauză, pentru asigurarea cadrului legal necesar continuării verificărilor, a fost deschis un dosar penal de ucidere din culpă, aflat sub supravegherea unităţii de parchet competente”, se arată în comunicatului transmis de Inspectoratul de Poliție Județean Mureș.

Oamenii legii așteaptă acum raportul medico-legal, pentru a determina cu exactitate care este cauza decesului.

 

Citește și: VIDEO Din gelozie, și-a ucis soția în somn, după care și-a pus capăt zilelor! Declarațiile dureroase ale mamei victimei: „Toată viața lui asta spunea”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si