Rudele celor doi au fost prezente la aeroport, iar lacrimile si strigatele de disperare au cuprins tot aeroportul. Trist este ca unul dintre cei cazuti la datorie parca si-a prezis moartea. Apropiatii lui au declarat ca baiatul le spuse ca el nu are cum sa se mai intoarca viu din misiune. "El cred ca a stiut pentru ca atunci cand a plecat i-a spus tatalui meu sa aiba grija de toti.
Tata i-a spus ca se intoarce el acasa si o sa fie bine, dar atunci, el i-a spus:'nu ma mai intorc, nu ma mai intorc'"
, a spus sotia unuia dintre cei doi militari care au murit in Afganistan.

Ultimele zile ale rudelor celor decedati nu s-au mai numarat in ore, ci in lacrimi. "M-a anuntat sambata dimineata ca baiatul meu a avut un accident si ca este mortal", a spus tatal unuia dintre morti.

Iulian Dumitrescu si Adrian Ion Vizireanu participau la o misiune in apropiere de Kandahar cand au fost prinsi intr-un schimb de focuri care au durat patru minute. Ei doi si-au pierdut viata, iar un al treilea militar roman a scapat cu viata, chiar daca si el a fost impuscat.


Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si