Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Turiștii veniți în Mamaia au parte de mâncare și muzică bună

În Mamaia continuă distracția și astăzi! Soarele a strălucit, iar marea a fost liniștită. Așadar a fost ziua perfectă pentru a petrece pe plajă, dar și la festivalul Bonheur.

Redactia Stirile Kanal D,

Turiștii veniți în Mamaia au parte de mâncare și muzică bună

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol

Sezonul estival s-a deschis odată cu minivacanța de 1 Mai, iar litoralul a fost pregătit să-și primească turiștii. În stațiunea Mamaia, după trei zile petrecute, turiștii s-au bucurat de ultimele ore în soarele arzător.

Raluca Sevastru, corespondent Kanal D, ne aduce mai multe informații:

Citeste si: Pensiile românilor, micșorate înainte de recalcularea din septembrie! Din ce cauză au primit unii pensionari decizii de reducere a pensiilor- kanald.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

”Ne aflăm la un festival de mâncare din nordul stațiunii Mamaia. Este foarte multă lume, iar majoritatea sunt din Constanța, turiști românii și străini. Trebuie să vă spun că este o vreme frumoasă pe litoral, atmosfera este întreținută de dj, iar muzica va răsuna până la miezul nopții. Așadar, oamenii se relaxează și profită de ultimele ore din această minivacanță de 1 Mai.

Sunt peste 20 de food truck-uri cu mâncare, băuturi și deserturi.

De la tradiționalii burgeri și cartofi prăjiți până la paste și pizza. Din păcate, este ultima zi la acest festival dar turiștii sunt așteptați în continuare la festivalul de muzică electronică care va rămâne deschis până miercuri.”, transmite Raluca Sevastru, corespondent Kanal D.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI