Numai pieton sa nu fii in Capitala dupa ninsorile din ultimele zile. Pe strazi si trotuare te lovesti de troiene, iar de pe acoperisurile caselor stau sa se desprinda turturi cat un om de mari.

 

PE STRAZI, TROIENE! PE SUS, TURTURI!

Pe toata cladirea in care isi desfasoara activitatea o librarie din centrul Capitalei s-a format o adevarata perdea de turturi! Norocul face, ca nici macar trotuarul din fata nu este deszapezit, asa ca pietonii nu sunt in pericol.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

„Este tragic, nu avem bun simt”, spun oamenii care sunt nevoiti sa faca slalom printre muntii de zapada si pe sub turturii care se pot desprinde in orice clipa!

Sute de mii de tone de zapada s-au strans pana acum de pe strazile capitalei. Chiar si asa oriunde privesti este aproape imposibil sa nu zaresti in continuare troiene care blocheaza trotuare, treceri de pieton sau parcari.

Muntiide zapada pe care ii vedeti in spatele meu au fost stransi doar din sectorul 2 al capitalei. Sunt aproape 30 de mi de tone. Grav este ca meteorlogii anunta un nou val de ninsori.

Pana maine la ora 14 este codul galben de viscol in 4 judete, printre care si Constanta. Orasul este in continuare sub troiene. Daca pe strazi au mai trecut utilaje, pista de bicicleta pare ca a fost total uitata de autoritati.

Asa ca sportivii amatori si-au lasat de voie de nevoie bicicletele acasa si au trecut la lopata!


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si