Close sidebar
Close sidebar

Tzancă Uraganu s-a făcut de râs în fața tuturor! I s-a cojit volanul de la limuzina de 200.000 de euro! FOTO

Tzancă Uraganu are o colecție impresionantă de mașini, motiv pentru care a intrat în atenția Fiscului.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Tzancă Uraganu a postat recent o fotografie făcută în timp ce se afla la volanul uneia din mașinile sale, un Mercedes AMG pe care l-a achiziționat de aproape un an. Manelistul a fotografiat bordul limuzinei și a scris: “Buna seara....cine iese la o bere?????”.

Tzancă Uraganu a pozat bordul și volanul mașinii

Un internaut cu simțul observației a văzut un detaliu stânjenitor pentru un manelist care își etalează opulența. “ Vezi ca e cojit volanul. Dar totusi e un amg”, i-a transmis acesta lui Tzancă Uraganu. Într-adevăr, volanul mașinii de aproximativ 200.000

de euro a manelistului avea cojită husa de silicon care îl protejează.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Fiul lui Sile Cămătaru a turbat după ce a fost părăsit de iubita siliconată şi a trecut la ameninţări: „Unii oameni vor regreta că te-au tratat greșit”

Citeste si: Tzancă Uraganu intervine în scandalul dintre Alex Velea și foștii lui colaboratori, Mario Fresh și Lino Golden: „Sunt prietenii mei de familie”

Citeste si: Vărul lui Emi Pian a fost rupt cu bătaia în Anglia, de alți interlopi din România! Anaser Duduianu e la spital, sub paza Poliţiei!

Tzancă Uraganu, fotografiat în fața vilei sale din Ploiești

Tzancă Uraganu a dat 400.000 de euro pe un Lamborghini

Tzancă are o colecție impresionantă de mașini, un Lamborghini pe care a dat 400.000 de euro, un Rolls Royce de 350.000 de euro, dar și un alt Rolls Royce, un BMW şi un Jeep.

Mașinile lui Tzancă au fost în prim-plan acum trei ani, atunci când în presă s-a scris ca ANAF-ul l-a chemat pe manelist sa dea explicații despre averea sa uriașă, după ce a postat pe facebook poeze cu una dintre mașini, pe care a susținut ca a dat 140.000 de euro.

“Nu ascund nimic, doar că nu sunt atât de bogat precum se crede. Sunt lăutar, nu ştiu ce vor de la mine. De cele mai multe ori, cânt de plăcere ori la prieteni, nu-i pot refuza. Mi-au stabilit impozit pentru bani pe care eu nu-i câştig la nunţi, mi-au zis că au dovezi din live-urile şi filmuleţele postate de diverşi pe Facebook-ul meu. Am 26 de ani, de unde să strâng eu averi la vârsta asta? Nici casă n-am încă", a declarat Tzancă Uraganu.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI