Close sidebar
Close sidebar

Cine i-a furat inima lui Tzancă Uraganu?! Este sexy, brunetă și are forme voluptoase

Tzancă Uraganu iubește din nou. Manelistul a dat-o uitării pe Mădălina Miu, dar și pe soția sa Lambada. Uraganu se iubește cu bruneta Marymar.

Georgiana Balaban,

Tzancă Uraganu și noua sa iubită. [Sursa foto: Captură YouTube]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Andrei Velcu, zis Tzancă Uraganu, s-a îndrăgostit nebunește de una dintre dansatoarele sale. Manelistul a colaborat cu o brunetă sexy, plină de forme voluptoase, pentru noua sa piesă „Ea e regina din Maroc”. După mișcările lascive din cadrul melodiei, între cei doi s-a aprins focul.

Citeste si: Tzancă Uraganul a luat o decizie radicală. Pandemia de COVID-19 l-a făcut să ia această decizie

Tzancă Uraganu și Mary în noul clip de manele. [Sursa foto: Captură YouTube]

Este vorba despre Alina Stoican, cunoscută drept Marymar. Ea este un make-up artist cunoscut din Capitală. Marymar și Tzancă Uraganu au petrecut Paștele împreună, în cadrul unei petreceri.

Alături de ei se aflau mai mulți maneliști celebri printre care, Dan Bursuc, Costel Biju, dar și Florin Salam alături de Roxana Dobre. Atât în prima zi de Paște, cât și în a doua, Tzancă și Mary au fost de nedespărțit. Bruneta a început, chiar, să-și însoțească iubitul în cadrul evenimentelor în care el prestează servicii.

Citeste si: Reacția incredibilă a lui Tzancă Uraganu, după ce și-a bătut joc de distanțarea socială! Vezi ce aroganță a făcut manelistul care a strâns sute de oameni ce s-au înghesuit la concertul său!

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Iubita lui Tzancă Uraganu- Marymar. [Sursa foto: Instagram]

Tzancă Uraganu și Marymar sunt tot timpul împreună. Cei doi fac TikTok-uri, live-uri și îi bucură pe cei din jur cu dragostea lor.

Citeste si: Tzancă Uraganu stă pe un munte de bani! Manelistul și-a comandat, de la un salon auto din Austria, un Rolls Royce pe care a dat aproape 350.000 de euro! FOTO

Tzancă Uraganu și Marymar se căsătoresc

Relația dintre Uraganu și Mary este una foarte serioasă. Bruneta sexy a pus pe contul său oficial de Instagram o fotografie cu un inel prețios cu diamante. Marymar a scris alături că a zis „Da”. Imaginile i-au entuziasmat pe internauți. Se pare că tânăra sexy a fost cerută în căsătorie.

Citeste si: Mădălina Miu, lovitură dură pentru Tzanca Uraganu! Bruneta s-a filmat cu „rivalul” manelistului

Tzancă Uraganu și Marymar. [Sursa foto: Facebook]

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

În imaginile de pe Instagram, se observă cât de apropiați sunt cei doi. Tzancă și-a ținut iubita de mână tot timpul, ba chiar au dansat împreună pe ritmuri orientale. Marymar a atras atenția cu ținuta sa extrem de sexy. Bruneta a purtat un compleu mulat extrem de atrăgător. Cei doi îndrăgostiți nu și-au oficializat relația, însă imaginile curg pe rețelele de socializare.

Alina Stoican este din București și este pasionată de make-up. Printre vedetele care au recurs la serviciile de make-up ale brunetei se numără Andreea Tonciu, mai multe dansatoare, dar și mirese și tinere dornice de un make-up reușit.

Citeste si: Ce s-a întâmplat cu Tzancă Uraganu? Medicii au intervenit de urgență!

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI