Close sidebar
Close sidebar

Uite cum se distreaza in timpul liber fata lui Gabriel Oprea! Doctori in studii de securitate, Ana Maria si sotul Alexandru au aparitii foarte elegante la petreceri

Ana Maria, fiica lui Gabriel Oprea, este doctor in studii de securitate, lucrarea sa fiind plagiata.

Matei Vaihan,


DISTRIBUIE
acest articol

Gabriel Oprea, fostul ministru de interne si vicepremier, are doi copii, pe Ana Maria si Gabriel jr. Daca fiul a iesit in evidenta prin raidurile prin cluburi si tentativele de a cocheta cu o cariera de fotomodel, fiica a incercat sa urmeze o cariera solida.

La un moment dat, Ana Maria, casatorita Tudor, a fost consilier la cabinetul vicepresedintelui pentru Sectorul Asigurari-Reasigurari, in timp ce partenerul ei de viata, Alexandru, era consilier la cabinetul vicepresedintelui pentru Sectorul de Pensii Private.
Ulterior, ei au plecat din aceste posturi ale Autoritatii de Supraveghere Financiara (ASF), dar au revenit in prim-plan in vara lui 2016, cand site-ul pressone.ro a dezvaluit ca Ana Maria si Alexandru Tudor au devenit, in toamna lui 2015, doctori in "Studii de securitate si intelligence” la Academia Nationala de Informatii „Mihai Viteazul” (ANIMV) a SRI, institutie in care Gabriel Oprea a fost profesor si conducator de doctorate pana la data de 1 decembrie 2015.
"Ca parte a obligaţiilor din programul de studiu doctoral, cei doi au publicat o serie de articole, dintre care unele sunt plagiate integral sau parţial. Soţii Tudor şi-au susţinut public lucrările de doctorat în aceeaşi zi, 27 octombrie 2015, la exact o săptămână după accidentul mortal al poliţistului Cosmin Bogdan Gigină şi cu o săptămână înainte de căderea guvernului Victor Ponta, în care Gabriel Oprea a deţinut funcţia de vicepremier.
În data de 7 decembrie 2015, prin Ordinul nr. 5954 al ministrului Educaţiei, Adrian Curaj, celor doi le-a fost atribuit în mod oficial titlul de doctor”,
a scris pressone.ro.
In ciuda scandalului, cei doi par a fi foarte relaxati, dovada fiind cateva fotografii cu fiica lui Oprea si cu sotul ei, in timpul unor calatorii, dar si la un eveniment unde s-au pozat in timp ce tineau in mana cate un pahar cu sampanie.
In ciuda unui program incarcat, fata lui Gabriel Oprea este pasionata de sporturile de iarna, hobby pe care il impartaseste si sotul ei. 

 

 

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Arheologii au găsit cocaină în creiere mumificate ale unor italieni: Drogul a ajuns în Europa cu 200 de ani mai devreme decât se credea- antena3.ro

 

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI