Close sidebar
Close sidebar

Ultimul interviu al lui Liviu Vasilica, rapsodul care era si medic pediatru: "Copiii sunt tare incantati atunci cand vin la "domnul doctor" pe care-l stiu de la televizor"

Marele cantaret de muzica populara Liviu Vasilica a incetat din viata la 54 de ani, invins de o boala grea.

Petru Luca,


DISTRIBUIE
acest articol

Marele rapsod Liviu Vasilica a incetat din viata pe 19 octombrie 2004, la doar 54 de ani, invins de o maladie necrutatoare. Putina lume stie, insa, ca Vasilica a fost medic pediatru de meserie, fiind foarte atasat de copii, asa cum declara chiar el, in ultimul sau interviu, publicat de Jurnalul National.

"Sunt medic pediatru la Spitalul Judetean din Alexandria si profesez ca interpret de muzica populara si director al Ansamblului de Cantece si Dansuri "Burnasul" al Consiliului Judetean Teleorman. Parintii si-au dorit sa ma fac farmacist. Dar eu am indragit de mic folclorul romanesc. Cu toate acestea, am tinut cont si de dorinta lor si m-am facut medic. O zi sunt la policlinica, dupa-amiaza la ansamblu. Iar a doua zi sunt dimineata la ansamblu si dupa-amiaza la dispensar.(...) Copiii sunt tare incantati atunci cand vin la "domnul doctor" pe care-l stiu de la televizor si care face sa le dispara frica", povestea Vasilica.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Cantaretul de muzica populara a vorbit si despre o alta pasiune a lui: "Cand sunt foarte obosit si nu reusesc sa adorm, dar nici sa mai lucrez ceva, atunci reconditionez costume populare. Imi face mare placere. Mai mult chiar, as vrea sa fac un mic muzeu, in care sa-mi expun toate costumele populare, pentru a le pastra si a le ramane urmasilor", se confesa Vasilica in Jurnalul National, care a adus vorba si despre visul sau neimplinit.

"Am patru copii, dar mi-am dorit foarte mult sa mai am gemeni. Cum nu s-a intamplat asa, sper ca macar nepotii mei sa fie gemeni". 


 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI