Close sidebar
Close sidebar

Ultimul mesaj al tinerei care s-a aruncat de pe podul de la Cernavoda! Mama fetei este disperata: „Te roaga mami sa te intorci acasa!”

O tanara de 18 ani a fost data disparuta de doua zile. Ultima oara a fost vazuta pe podul feroviar Anghel Saligny, din Cernavoda, iar autoritatile o cauta in continuare atat pe uscat, cat si in apa. Adolescenta este in clasa a XII-a, la un liceu din Constanta. Cu putin timp inainte sa dispara fara urma, Teo Zamfir i-ar fi trimis un mesaj unei prietene.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Ea i-ar fi scris prietenei ei despre gestul necugetat pe care urma sa il faca. Aceasta i-a anuntat familia care a dat alarma imediat. Tatal adolescentei a fost cel care a gasit, pe podul Anghel Saligny, rucsacul fetei, ceea ce inseamna ca tanara a fost acolo.

Imediat echipele de interventie au inceput cautarile atat pe uscat, cat si in apa. Dupa 5 ore de cautari scafandrii au fost nevoiti sa renunte din cauza curentilor foarte puternici. Operatiunea a fost reluata luni dimineata.

Citeste si: Cum a fost ucisă, de fapt, Ana Maria, soția lui Gabriel de la „Puterea dragostei”! Detalii sfâșietoare- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: Jurnalul muncii fără oprire într-o fermă din Germania: "Tai ceapa 3 pe 3 cm. Nu există program, nu există de luni până vineri"- antena3.ro

Desi pompierii si scafandrii au cautat-o in apele Dunarii, Flori Dobre, mama fetei de 18 ani, i se adreseaza direct fetei, prin intermediul unui videoclip postat pe Facebook, spunand ca stie ca aceasta este undeva unde poate va vedea mesajul ei. Ea o roaga pe tanara sa vina acasa, spunandu-i ca vor trece peste tot impreuna.

„Maimutica lui mami frumoasa, daca vezi mesajul asta, te roaga mami mult sa te intorci inapoi pentru ca stii bine ca noi nu am avut niciodata situatii pe care sa nu reusim sa le rezolva impreuna. Asta este un lucru pe care cu siguranta il vom rezolva, sigur este doar ceva trecator. Stiu ca o sa ma vezi, stiu ca esti pe undeva pe acolo...te rog sa vii acasa”, i-a transmis Flori Dobre cu lacrimi in ochi fiicei sale.

Sursa: Cancan
 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI