Close sidebar
Close sidebar

Ultimul obiectiv al zodiei tale pentru 2017

In functie de semnul astral in care te-ai nascut, exista un ultim obiectiv pe care e necesar sa il atingi.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Berbec
Ai nevoie de o ultima aventura pe acest an, care sa te energizeze si sa iti deschida noi orizonturi. Nu e neaparat sa fie ceva grandios, insa trebuie sa se potriveasca exact cu sufletul tau. Foloseste aceasta oportunitate pentru a evada din cotidian si de a descoperi frumusetile lumii.

Taur
inainte de finalul anului, trebuie sa lasi in urma toate lucrurile care iti starnesc amintiri triste si iti dau o energie negativa, plus acele lucruri pe care simti ca nu le poti controla. Chiar daca ti se pare greu sa accepti adevarul, aceasta despartire iti va face foarte bine pe viitor.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Alimentele și băuturile bogate în flavonoide pot reduce cu o treime riscul de demență. Cât de des ar trebui consumate- antena3.ro

Gemeni
Priveste in interiorul tau si lasa sa iasa la iveala cele mai frumoase virtuti ale tale. Cu siguranta ai o multime de calitati pe care le-ai tinut ascunse fie de teama, fie din motive de nesiguranta. Ai putea sa iti gasesti o noua pasiune care sa te atraga si sa ii faca pe ceilalti sa te aprecieze.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI