Rac
Esti o persoana care se ataseaza cu usurinta, insa de cele mai multe ori ai avut de suferit. Prin urmare, scopul tau este detasarea de oamenii care nu merita si de lucrurile care te-au ranit in trecut. invata sa traiesti singura o perioada, caci anul urmator iti va aduce numai surprize.

Leu
inainte ca anul 2017 sa se termine, invata sa acorzi mai multa atentie persoanelor din jurul tau, fie ca e vorba de familie si rude, fie ca e vorba de persoana iubita. incearca sa petreci mai mult timp cu acestia, sa ii asculti mai des si sa afli nevoile lor. Au lucruri pretioase de oferit.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

Fecioara
incearca sa scapi de traumele si fricile pe care le ai. Esti o persoana destul de sensibila, care se lasa afectata de lucruri marunte. Unele dintre ele iti pot crea psihoze. Nu poti trece in anul urmator daca nu devii mai curajoasa si mai stapana pe situatie.

Citeste mai multe pe clikpentrufemei.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si