Close sidebar
Close sidebar

Un adolescent din SUA si-a impuscat mortal tatal, apoi a deschis focul intr-o scoala

Un adolescent de 14 ani din Carlolina de Nord şi-a împuşcat mortal tatăl cu un pistol, după care a mers şi a deschis focul asupra şcolii primare dintr-un mic oraş din comitatul Anderson, unde a rănit doi copii şi o profesoară.

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

 

Unul dintre copiii răniţi este în stare gravă. Autorităţile au anunţat că bărbatul împuşcat, în vârstă de 47 de ani, se numeşte Jeffrey DeWitt Osborne.
Un pompier voluntar l-a imobilizat pe atacator până la sosirea poliţiei. Atacurile armate în şcolile din Statele Unite sunt o fenomen relativ frecvent
Carolina de Sud este unul din statele cu legislaţia cea mai permisivă din SUA în ceea ce priveşte deţinerea armelor de foc.
Sursa video: TVR

Unul dintre copiii răniţi este în stare gravă. Autorităţile au anunţat că bărbatul împuşcat, în vârstă de 47 de ani, se numeşte Jeffrey DeWitt Osborne. Un pompier voluntar l-a imobilizat pe atacator până la sosirea poliţiei.

Atacurile armate în şcolile din Statele Unite sunt o fenomen relativ frecvent. Carolina de Sud este unul din statele cu legislaţia cea mai permisivă din SUA în ceea ce priveşte deţinerea armelor de foc.

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Sursa video: TVR

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI