Anunţul decesului său a fost făcut pe Facebook de fiul său John Kirby, care a precizat că tatăl său a murit "liniştit" la spitalul Cedars-Sinai din Los Angeles.

"Am inima frântă dar recunoscătoare pentru toţi anii petrecuţi împreună", a spus John Kirby în mesajul său. "Dragostea şi devotamentul mamei mele vitrege Roz au fost remarcabile, şi o forţă majoră care l-a ajutat să se menţină în viaţă atât de mult timp".

Kirby a jucat în serialul ”Columbo”

Bruce Kirby l-a interpretat pe Geore Kramer în mai multe episoade din serialul "Columbo". El a avut şi rolul procurorului de district Bruce Rogoff în "L.A. Law", difuzat între 1986 până în 1994. A mai apărut în "Days of Our Lives", "Kojak", "Rick Hunter" sau "Punky Brewster".

Bruce Kirby

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Doliu în lumea cinematografiei! Îndrăgita actriță s-a stins din viață

Bruce Kirby și-a început cariera de actor în anii 1950, apărând în serialul de televiziune Goodyear Television Playhouse. În cursul anilor 1960 a jucat în mai multe seriale printre care I Dream of Jeannie, The Nurses, The Defenders, Car 54, Where Are You? și The Patty Duke Show.

A apărut în diferite roluri în serialele Bonanza, Ironside, Barney Miller, Hogan's Heroes, The Rockford Files, The Marcus-Nelson Murders, Kojak, M*A*S*H și Alice în anii 1970. Apoi a apărut în anii 1980 în Remington Steele, Night Court, Matlock, Hill Street Blues, Lou Grant și Punky Brewster. Printre serialele în care a jucat în anii 1990 au fost The Golden Girls, L.A. Law, In the Heat of the Night, Murphy Brown, Murder, She Wrote și Chicago Hope.
În anii 2000 a apărut în serialele The Sopranos, The Agency, Scrubs și The West Wing.

Citeste si: Tragedie. Un copil de 13 ani, mort într-un accident din Capitală

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Kirby a avut mai multe roluri în serialul polițist de lungă durată Columbo, interpretându-l mai ales pe naivul sergent Kramer în șase episoade. În 1981-1982 a apărut în rolul ofițerului Schmidt de la poliție din San Francisco în episodul 9 al serialului polițist CBS Shannon, cu Kevin Dobson în rolul principal. El a jucat rolul procurorului Bruce Rogoff în 13 episoade din L.A. Law din 1986 până în 1991.

Bruce Kirby a jucat pe scena Teatrului Broadway multă vreme

A interpretat, de asemenea, roluri secundare în unele filme, printre care filmele clasice Catch-22 (1970) și Stand by me (1986). A mai apărut în filmul How to Frame a Figg (1971) cu Don Knotts și în comedia Another Nice Mess (1972) cu Rich Little.

O altă apariție notabilă a fost rolul Pop Ryan, tatăl ofițerului John Ryan (interpretat de Matt Dillon), în filmul Crash (2005). Bruce Kirby a fost, de asemenea, activ ca actor pe scenele teatrelor de pe Broadway, jucând în spectacolele Diamond Orchid (1965) și Death of a Salesman (1984).


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si