Close sidebar
Close sidebar

Un avion al politiei indoneziene a disparut de pe radare in drum spre insula Batam

Autoritatile indoneziene au anuntat ca un avion de mici dimenisiuni al politiei a disparut sambata dimineata de pe radare, in timp ce se indrepta spre insula Batam, situata in apropiere de Singapore. Mai multe echipe de salvatori au fost desfasurate la fata locului, iar soarta celor 15 persoane de la bordul aeronavei ramane o necunoscuta, transmite Reuters.

,


DISTRIBUIE
acest articol

Aeronova a decolat in jurul orei locale 9.30 (4.30 ora Romaniei) de pe o pista din localitatea Pangkal Pinang, situata pe insula Bangka. Autoritatile sustin ca exista posibilitatea ca avionul sa se fi prabusit intre insulele Mensanak si Sebangka sau pe insula Gentar.

O echipa de salvatori a descoperit mai multe obiecte, care ar putea sa provina de la bordul aeronavei disparute, inclusiv scaune, bagaje si documente.

De asemenea, mai multe obiecte ale pasagerilor au fost descoperite.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

”Am gasit resturi”, a declarat presedintele Agentiei Indoneziene de Cautare si Recuperare (BASARNAS), Bambang Soelistyo, potrivit News.ro.

Acesta a explicat ca este mult prea devreme pentru a declara ca nu exista supravietuitori, intrucat niciun cadavru nu a fost descoperit pana in acest moment.

Se pare ca patru nave ale politiei indoneziene au fost desfasurate in zona de cautare, care acopera peste 200 de mile navale.

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI