Un accident aviatic a avut loc, miercuri după amiază, în apropierea bazei aeriene Bezmer, lângă Yambol.
Ministerul Apărării nu a oferit informații oficiale cu privire la incident. Acesta este al doilea SU-25 care se prăbușeește în ultimii 36 de ani.

Citeste si: Un bărbat a fost arestat după ce a ameninţat că se va prăbuşi cu avionul peste un supermarket

Un bărbat a fost arestat după ce a ameninţat că se va prăbuşi cu avionul peste un supermarket

Situație bizară în Mississippi. Un pilot a fost arestat de oamenii legii după ce a zis că se va prăbuşi cu avionul peste un supermarket. 

Șeful Poliției din Tupelo, John Quaka, a declarat, sâmbătă, într-o conferință de presă, că pilotul arestat este Cory Wayne Patterson, angajat al Tupelo Aviation de zece ani.

Citește si:  Valentin Anghel este pilotul care a murit alături de Georgiana Popa. El avea foarte multă experiență în zbor

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Quaka a afirmat că la 5.08, ora locală, Patterson, originar din Shannon, Mississippi, a furat un avion bimotor Beechcraft King Air C90 şi a decolat de la Aeroportul Regional Tupelo.

Citeste si: Accident rutier mortal pe DN5. Un autoturism a intrat într-o cisternă

Mesajul autorităților

„Știm că Patterson are o oarecare pregătire aviatică”,  a spus Quaka. ”Nu credem că este un pilot licențiat. Acest aspect este încă în desfășurare, să aflăm acest lucru”, a adăugat el.

Citeste si: Panică într-un avion, după ce un motor a explodat în zbor

Quaka a mai spus că Patterson era responsabil de alimentarea cu combustibil a aeronavelor. Șeful Poliției a afirmat că avionul fusese alimentat complet cu o noapte înainte.

Citește si:  Un avion cu 200 de pasageri s-a întors de urgență pe aeroportul din Otopeni


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si