OLIVER NU VEDE CHIPUL MAMEI

„Cu manutele cauta.  Asta am observat, ceva el vede ca parca vad cand aprind lumina il deranjeaza, dar nu putem stii cat. Pe ochiul drept mi s-a spus ca vede putin, dar nu mai zis cat”, povesteste mama.

In loc de chipul mamei, vede doar umbre si lumini. Oliver, un pui de om si surioara lui, Olivia, s-au nascut prematur cand nu cantareau mai mult de 3 kilograme. Bucuria parintilor de a-si vedea ambii copii sanatosi n-a durat insa mult.

 

LUMEA LUI E IN INTUNERIC

Cristina Stan- medic oftalmolog: „Oliver are o boala aflata in stadiu avansat, dezlipire de retna. Apare in urma prematuritatii din cauza faptului ca el si sora lui geamana s-au nascut prematuri si retina nu s-a dezvoltat complet”.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Aproape zilnic, un oftalmolog il consulta. Mama si bunica fac tot ce le sta in putinta ca Oliver sa nu traiasca in intuneric. E greu insa cand solutia salvatoare e peste puterile familiei.

Interventia care ar putea sa-i redea, partial, vederea baiatului e posibila doar in Statele Unite ale Americii... De 30 000 de dolari au nevoie parintii, o suma uriasa, peste puterile lor!

„Apelez la oameni, ii rog foarte frumos sa ma ajute, cine poate, cu cat poate, oricat e binevenit”, spune mama.

OLIVER ARE NEVOIE DE AJUTOR!

„Speram si credem in bunul Dumnezeu si ne rugam ca numai cu credinta si rugaciunea putem ajunge acolo”, spune bunica baiatului.

Pana acum, parintii au reusit sa adune doar o parte din suma... Oameni de bine le-au donat cat au putut, insa timpul este scurt iar lor le mai lipsesc multi bani pentru ca micutul Oliver sa poata sa ajunga in America la operatie. Sa-i stranga ar fi o minune posibila doar prin semeni.

CONT IN LEI

RO48CECEMM3208RON0710191- deschis la CEC Bank Sapanta

CONT IN DOLARI

RO35CECEMM32D6USD0710195- deschis la CEC Bank Sapanta

CONT IN EURO

RO29CECEMM32B2EUR0710193- deschis la CEC Bank Sapanta

titular cont: Kantor Monica Emilia


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si