- Luati-l, domnule, s-a pus in mijlocul drumului. Dar n-a dat nimeni peste el. Cu catelul... L-a lovit cineva? Nu l-a lovit nimeni.

- Era sa dea tirul peste el. Luati-l de aici, ca e pericol public

- Eu m-am dus pe acolo si venea un tir pe aici, ma lua si pe mine. Am sarit, ca el era aici.Venea ala, il facea zob!

- Eu eram in spatele tirului care l-a evitat.

Ce indemanare a avut omul ala... milimetric a scapat si tirul, l-a salvat si pe el.

O coada de cativa kilometri s-a format pe drumul national 65, intre Pitesti si Slatina. Toate tirurile si autoturismele au apasat pedala de frana...din cauza LUI!

Nu degeaba se spune din popor ca exista un Dumnezeu al betivilor. Omul din imagini a scapat ca prin minune de moarte. Ce a avut de spus dupa ce a fost luat la intrebari de politisti.

La scurt timp dupa ce si-a pus in ordine gandurile, barbatul a facut cale-ntoarsa....tot spre mijlocul soselei, unde probabil voia sa-si continue somnul dulce.

- Mai, omule, stai acolo, tu nu intelegi? Stai aici.  2.36

- Stai ca te ducem noi, ca iarasi iesi in drum si te calca vreo masina.
Stai, mai, aici si fumeaza-ti tigara.

Politistii ii vor aplica o amenda usturatoare barbatului dupa ce se va trezi. Un echipaj l-a vizitat acasa, astazi dupa amiaza, dar omul dormea.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Primele imagini din timpul cutremurului care a zguduit România. Ce a surprins o cameră din Buzău. VIDEO- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si