Close sidebar
Close sidebar

Un barbat a fost batut pentru ca purta o camasa roz: "Camasi roz poarta homosexualii"

Un barbat in varsta de 32 de ani din Marea Britanie a fost batut vineri seara de doi necunoscuti pentru ca, spune barbatul, "purta o camasa roz".

A.S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Kent Morgan in varsta de 32 de ani din Marea Britanie a fost atacat vineri noaptea de doi necunoscuti. Kent a iesit dintr-un bar cand doi necunoscuti au inceput sa strige dupa el: "camasa roz poarta doar homosexualii". El nu le-a raspuns si si-a continuat drumul. Cei doi barbati l-au urmarit pe Kent si l-a un moment dat unul dintre ei ii da acestuia un pumn in ochi.
Kent a reusit sa scape de cei doi agresori care in continuare tipau dupa el ca este homosexual si poarta camasa roz.
Barbatul, care este casatorit, s-a declarat socat de acest atac homofob, scrie publicatia britanica Metro.

Kent Morgan in varsta de 32 de ani din Marea Britanie a fost atacat vineri noaptea de doi necunoscuti. Kent a iesit dintr-un bar cand doi necunoscuti au inceput sa strige dupa el: "camasa roz poarta doar homosexualii".

El nu le-a raspuns si si-a continuat drumul.

Cei doi barbati l-au urmarit pe Kent si la un moment dat unul dintre ei i-a  dat acestuia un pumn in ochi. Kent, plin de sange, a reusit sa scape de cei doi agresori care in continuare tipau dupa el ca este homosexual si poarta camasa roz.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Barbatul, care este casatorit, s-a declarat socat de acest atac homofob, scrie publicatia britanica Metro.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI