Close sidebar
Close sidebar

Un barbat a fost ucis pe aeroportul parizian Orly dupa ce a smuls arma unui militar

Un barbat a fost impuscat de politia franceza dupa ce a smuls arma unui militar de pe aeroportul parizian Orly. Un politist a fost impuscat si ranit intr-un al incident ce a avut loc la nord de Paris la un filtru rutier. Incidentele vin cu cateva saptamani inainte de alegerile prezidentiale din Franta, tara lovita dur in ultimii doi ani de atacurile militantilor islamisti. Franta este sub o stare de urgenta prelungita de mai multe ori, ultima oara pana in iulie anul acesta.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Amanunte despre incidentul de la filtrul rutier din Stains (Seine-Saint-Denis): In jurul orei 7.00 dimineata, un barbat a tras cu pistolul asupra politistilor, ranind pe unul dintre ei usor la cap, iar apoi a furat o masina si a fugit, scrie Le Figaro.

O sursa din politie a spus AFP ca incidentul este legat de atacul de la Orly, dar Le Figaro spune ca, potrivit informatiilor ziarului, politia nu a stabilit pana acum “o legatura absolut sigura”.
“Barbatul a reusit sa smulga arma unui soldat. A fost neutralizat rapid de fortele de securitate”, a precizat Pierre-Henry Brandet, purtator de cuvant al ministerului de interne. Acesta a precizat ca pirotehnistii au verificat daca atacatorul avea centura exploziva, dar nu au gasit asa ceva.
Ministerul francez de interne transmite ca un politist a fost impuscat si ranit intr-un incident separat ce a avut loc la nord de Paris la un filtru rutier.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

“Un barbat a furat arma unui soldat si s-a refugiat intr-un magazin de pe aeroport inainte sa fie impuscat de fortele de securitate”, a declarat un purtator de cuvant al ministerului de externe. Nu exista raniti, a adaugat acesta.

Aeroportul a fost evacuat:

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI