Close sidebar
Close sidebar

Un barbat a murit strivit de masina, sub privirile ingrozite ale sotiei. Victima incerca sa opreasca masina care pornise singura

Un barbat de 64 de ani, din localitatea vasluiana Corodesti, a murit strivit de propria masina, dupa ce a incercat sa o opreasca cu mainile in momentul in care autoturismul a luat-o la vale pe un sector de drum in panta.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Accidentul s-a petrecut duminica dupa-amiaza in localitatea Corodesti, atunci cand soferul se indrepta spre casa impreuna cu sotia sa. La un moment dat, pe un sector de drum in panta, cei doi au coborat din autoturism, fara ca acesta sa fie, cel mai probabil, asigurat cu frana de mana. 

Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Vaslui, barbatul a ramas blocat sub masina dupa ce aceasta a trecut peste el in momentul in care a incercat sa o opreasca din mers intrucat se pusese singura in miscare.

Citeste si: Un nou cutremur în această dimineață, în România! Ce magnitudine a avut și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Melania Trump spune că este „mândră” de fotografiile cu ea nud: „De-a lungul istoriei artiști au venerat corpul uman”- antena3.ro

  ”Cand a observat ca autovehicul s-a pus in miscare, barbatul de 64 de ani s-a dus in spatele acestuia, incercand sa-l opreasca cu mainile. Din pacate, soferul a cazut astfel incat masina a trecut peste el, ramanand blocat sub aceasta”, a declarat Georgica Onofreiasa, purtatorul de cuvant al ISU Vaslui.

Sotia barbatului a sunat dupa ajutor la numarul de urgenta 112, in zona fiind trimise o autospeciala de descarcerare a ISU Vaslui, precum si o ambulanta.

soferul a fost scos de sub masina, insa, dupa efectuarea manevrelor de resuscitare, a fost declarat decesul.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI