Totul a fost de neuitat, planificat atent și cei doi păreau extrem de fericiți, doar că mireasa a dispărut pe mare în timpul unui presupus accident. Ancheta a dezvăluit că soţul se afla în spatele dispariției femeii.

În urma anchetei s-a descoperit că pereţii catamaranului au fost deterioraţi din interior și că găurile de sub linia de plutire au fost deschise pentru a scufunda barca. Soțul a planificat totul înainte de îmbarcare.

Citeste si: Noi probleme pentru mama Ioanei Condea, ajunsă în Germania pentru repatrierea cadavrului fiicei sale! De ce s-a izbit în țara străină

Garda de coastă a cercetat zona timp de patru zile, dar corpul lui Isabella Hellmann nu a fost găsit niciodată.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Adolescentă de 17 ani din Cluj, dispărută fără urmă! A plecat de acasă și nu mai este de găsit

Cuplul trăia în Statele Unite, numai că Lewis Bennett și-a luat repede fiica în Regatul Unit, împreună cu familia lui. De asemenea, a interzis familiei soției sale să vadă copilul. Bărbatul a declarat rapid moartea femeii pentru a-și lua partea dintr-o casă din Florida și de a avea acces la conturile sale bancare.

Familia confirmă tensiunile dintre cei doi

Rudele celor doi au dezvăluit că se certau de la nașterea fiicei lor, Emilia. Unul dintre procurori a presupus că moartea soției sale i-ar permite lui Lewis Bennett să trăiască "mai liniștit având viața pe care şi-o dorea". Moartea femeii, de asemenea, o promisiune de acces rapid la moștenire.

Lewis Bennett a mărturisit într-un final că şi-a ucis soția. Sentința se va anunța săptămâna viitoare, la Miami. Prin publicarea fotografiilor cu barca sabotată, procurorul speră că judecătorul va impune pedeapsa maximă.

Citeste si: Crimă terifiantă în Dâmbovița! Un bătrân şi-a îngrozit vecinii, noaptea trecută

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si