Close sidebar
Close sidebar

Un barbat da in judecata compania aviatica dupa ce a stat 14 ore langa doi pasageri obezi

Un barbat din Australia da in judecata compania aviatica American Airlines dupa ce a stat 14 ore langa doi pasageri obezi, ceea ce i-ar fi provocat leziuni permanente de spate si gat, potrivit The Telegraph.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Barbatul de 67 de ani spune ca personalul aflat la bord nu i-a permis sa se mute de pe scaun, lasandu-l sa se stea mult timp intr-o pozitie incomoda, pe toata perioada zborului de la Sydney, la Los Angeles.

Barbatul spune ca din cauza pozitiei incomode i s-a amplificat scolioza si a avut dureri de spate, dar si in zona cervicala.

„Nu am nicio problema cu persoanele care au stat langa mine, au platit si ei bilet”, spune barbatul.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Australianul este suparat insa pe compania aeriana pentru ca nu i s-a permis sa se mute. Desi a stat pe locul de langa geam, considera ca cei doi pasageri obezi i-au luat din spatiul care ii revenea.

Desi avionul Boeing 777 ar fi fost plin, australianul spune ca  ar fi putut sa i se permita mutarea pe unul dintre locurile pentru personalul bordului.

Daca barbatul va castiga in instanta, ar insemna ca modul in care sunt create locurile in avioane s-ar putea schimba, ele devenind mai confortabile, a afirmat avocatul australianului.

Purtatorul de cuvant American Airlines a declarat ca abia au luat act de aceasta intamplare si acum „revizuiesc acuzatiile”.

Autoritatile americane nu permit pasagerilor sa schimbe locurile in avion.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI