Close sidebar
Close sidebar

Un barbat de 56 de ani din Dambovita recunoaste ca si-a abuzat fiica de 14 ani. Ii dadea dulciuri, apoi o abuza

Situatie strigatoare la cer intr-o localitate din Dambovita! Un barbat in varsta de 56 de ani recunoaste raspicat ca si-a abuzat fiica in varsta de doar 14 ani. Ba, mai mult, barbatul a abuzat-o timp de un an! Totul se intampla chiar in casa in care intreaga familie locuia. Atentie! Urmeaza informatii care pot afecta emotional telespectatorii!

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Se poate numi tata acest individ care recunoaste ca si-a abuzat copila de numai 14 ani?!

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Oamenii au fost extaziați când au văzut la un zoo din China doi pui de panda. Apoi aceștia au început să latre- antena3.ro

Barbatul spune ca a inceput sa-si agresezefata inca din urma cu un an, chiar in casa in care locuieste cu fata sa, dar si cu sotia, intr-un sat din comuna damboviteana Uliesti. Denuntul ar fi fost facut de sora mai mare a copilei, care locuieste in Bucuresti. Aceasta ar fi aflat la ce tratamente este supusa sora mai mica si a anuntat autoritatile.

Vestea a socat intreaga localitate.

Barbatul in varsta de 56 de ani a fost arestat preventiv si este cercetat penal. El risca sa stea in spatele gratiilor intre 5 si 12 ani. Intre timp, copila abuzata a fost luata de sora sa mai mare in Bucuresti.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI