Close sidebar
Close sidebar

Un barbat din Targu Mures a fost batut crunt, in mijlocul strazii, de catre trei persoane. Motivul este halucinant

Un barbat de 40 de ani a fost batut crunt, in mijlocul strazii, de catre trei persoane suparate ca sotia victimei a claxonat. Totul s-a intamplat in plina zi, la Targu Mures.

L. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Barbatul din Targu Mures era cu sotia in masina, vineri, cand a inceput o altercatie iscata din faptul ca sotia lui, aflata la volan a claxonat un grup de oameni. Barbatul s-a dat jos din masina, iar agresorii s-au napustit asupra lui. Omul a fost luat la bataie cu pumnii si picioarele de catre trei barbati si o femeie de etnie roma, care apoi au disparut. Barbatul a sesizat autoritatile si s-a deschis un dosar penal.

"Am iesit de pe bancheta din spate si am zis catre el: Ce vrei ma, sa o bati pe nevasta mea? Atunci...m-a plesnit si a venit si mama lui prin spate,..., m-a lovit cred cu ceva in cap, ca nu imi amintesc. Am cazut jos! Se vede ca am cazut jos si cat eram de ametit si jos s-a intamplat ce s-a intamplat. 

M-au batut mar. Am doua coaste rupte, doi dinti sariti, ochiul mi-i vanat”, a povestit victima la un post de televiziune.

Citeste si: Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Liam Payne! Ce s-a întâmplat înainte cu doar câteva zile ca artistul să-și piardă viața- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Colecționara de creiere antice: Povestea tinerei care a studiat peste 4.400 de organe. Totul a început cu câteva migrene îngrozitoare- antena3.ro

„In urma cercetarilor efectuate de catre politisti a fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de loviri si alte violente, fiind efectuate cercetari pentru lamurirea imprejurarii comiterii faptei”, a spus Ramona Varodi, purtator de cuvant IPJ Mures.

sursa: digi24.ro

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI