Un bărbat de 46 de ani care a traversat printr-o zonă nepermisă a ajuns să fie lovit de tren. Incidentul a avut loc în Cluj-Napoca. Locul nu era luminat suficient. Mecanicul de locomotivă a sunat la 112 imediat după impact.

Citește și: Locomotiva unui tren a luat foc. Pasagerii au fost evacuați de urgență

Victima abia respira în momentul intervenției, iar echipajele medicale l-au intubat pe bărbat.

ISU Cluj a raportat cazul la ora 19.50, fara a oferi alte informații. Se știe ca este vorba despre un bărbat, dar nu este cunoscuta starea acestuia.

Citește și: Un tânăr de 23 de ani din Neamț și-a parcat mașina lângă linia ferată și s-a aruncat în fața trenului

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Pompierii din cadrul Detașamentului 1 Cluj-Napoca au intervenit, luni seara, în apropiere de strada Kovari Laszlo. Apelul a venit la ora 19:50. Bărbatul a fost transportat la spital cu un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă.

Citește și: O tânără de 19 ani a fost abandonată pe un câmp, după un accident rutier provocat de prietenul ei

Locomotiva unui tren a luat foc. Pasagerii au fost evacuați de urgență

Un incendiu a izbucnit luni la locomotiva electrică a unui tren. Incidentul a avut loc în gara din Slatina Timiș, potrivit ISU Caraș Severin. De îndată ce incendiul a izbucnit, locomotiva a fost decuplată de către angajații  CFR  de la cele 2 vagoane în care se aflau 50 de călători.

Citește și: Accident între un tramvai și un autobuz, în Timișoara

Pompierii au sosit imediat la fața locului, precum și o ambulanță SMURD. Călătorii au fost evaluați și nu au fost înregistrate probleme medicale.

Citește și:  Bărbatul de 83 de ani din Argeș care a lovit un biciclist și apoi a accidentat mortal doi pietoni a fost reținut

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si