Close sidebar
Close sidebar

Un batran de 81 de ani a incercat sa se lupte singur cu flacarile intr-un puternic incendiu de vegetatie

Un batran de 81 de ani a fost gasit in stare de inconstienta dupa ce a incercat sa stinga singur flacarile care au cuprins vegetatia dintr-un sat ilfovean.

R.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Incendiu de vegetatie uscata in judetul Ilfov, in satul Teghes. Flacarile s-au extins cu rapiditate, iar un barbat de 81 de ani a fost gasit inconstient. Batranul incercase sa se lupte singur cu focul.

Dupa ce a primit primul ajutor, barbatul a fost preluat de un echipaj mobil de terapie intensiva.

Citeste si: Prima reactie a lui Florin Calinescu despre problemele de sanatate ale lui Liviu Dragnea: "Avand in vedere ca vine instanta peste el, cred ca mai curand il doare in c*r"

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

"In jurul orelor 15, astazi, am fost solicitati pentru a interveni la un incendiu de vegetatie uscata (circa 2500 mp) in satul Teghes, jud. Ilfov- Echipajul sosit la fata locului a gasit o victima inconstienta ce prezenta arsuri pe circa 80-90% din suprafata corporala.

Citeste si: Viorica Dancila, luata la bataie in plina strada

 

Echipajul SMURD din cadrul Detasamentului de pompieri Bolintin Deal a acordat primul ajutor victimei, ulterior aceasta fiind predata echipajului de terapie intensiva mobila din cadrul ISU B-IF, cu semne vitale. Victima, barbat in varsta de circa 81 ani, a incercat sa stinga incendiul de unul singur, dar a cazut in stare de inconstienta din cauza fumului dens degajat de arderea vegetatiei uscate", se arata intr-un comunicat.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI