Are 97 de ani si, inainte sa presupui ca a fost atlet toata viata, ar trebui sa stii ca a inceput sa alerge la 95 de ani. Charles sustine ca nu are nimic special si ca nu are nimic de-a face cu genele „bune”.

El sustine ca ideea conform careia batranetea este legata de slabiciune sau boala este gresita. Ba dimpotriva, oamenii ar trebui sa isi continue munca, excercitiile fizice si sa se bucure de viatra din plin, relateaza Daily Mail.

Charles, un fost medic stomatolog, s-a hotarat la varsta de 63 de ani sa revina in forma, astfel ca a inceput sa sa se antreneze la o sala de forta. A renuntat insa, si a inceput sa alerge sub coordonarea unui antrenor, iar in doi ani, a devenit campion la categoria lui de varsta. Alearga 200 de metri in 55,48 de secunde.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Are si o dieta bogata in fructe si legume, lucru care contribuie la sanatatea lui, mai spune el.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si