Close sidebar
Close sidebar

Un canadian a dat 6.000 de lire sterline pe o sticla de whisky semnata de Donald Trump

O sticla de whisky semnata de presedinte-ales Donald Trump a fost vanduta cu 6.000 de lire sterline (7.334 de dolari) la o licitatie in Scotia, o suma de doua ori mai mare decat cea asteptata, relateaza The Associated Press.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Trump a semnat ambalajul acestui whisky GlenDronach, dintr-un singur tip de malt, imbuteliat in 2012, pentru a marca inaugurarea Trump International Golf Links in Aberdeenshire.

Whisky-ul provine dintr-o editie limitata si a fost distilat in 1985.

McTear's Auctioneers din Glasgow a anuntat ca un cumparator canadian a castigat sticla in urma unei licitatii puternice.

Laurie Black, un expert in whisky, declara ca "GlenDronach este un whisky uimitor in sine, iar legatura cu Trump a dat acestei sticle un impuls prezidential".

Citeste si: Florin a murit lovit în cap de un copac! Tânărul maramureșan avea doar 24 de ani și era tăietor de lemne în Italia- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea tristă a Transfăgărășanului. Puțini știu cum a fost construit, de fapt, „drumul printre nori”- antena3.ro

Trump detine terenuri de golf la Aberdeenshire si Turnberry.

Potrivit postului STV News, Colin Plint, un pilot canadian in varsta de 57 de ani, care a participat la licitatie pentru a-si vinde propriul whisky, este cel care a cumparat sticla de whisky.

El a declarat pentru STV News ca nu a intentionat sa liciteze initial pentru sticla Trump. Doar 504 astfel de sticle au fost produse, precizeaza postul.

Sursa: news.ro

 

Citește-ne pe

TAGURI
Life
Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI