Close sidebar
Close sidebar

Un cățeluș din UK a devenit erou, după ce i-a salvat viața stăpânului său: "Săpa frenetic pentru a ajunge la mine"

Un bărbat de 64 de ani a fost salvat de cățelul său de talie mică, după ce un castan s-a prăbușit peste el și l-a blocat.

Stefania Pavel,

Un bărbat de 64 de ani a fost salvat de cățelul său de talie mică, după ce un castan s-a prăbușit peste el și l-a blocat.

[Sursa foto: Mirror]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Un cățeluș a devenit erou după ce i-a salvat viața stăpânului său. Bărbatul de 64 de ani a fost rănit, după ce un copac a căzut peste el. A rămas blocat mai mult timp sub trunchiul greu, însă micul Yorkshire Terrier i-a salvat viața.

”Sunt foarte norocos că sunt în viață”

Malcolm Myers, în vârstă de 63 de ani, se plimba miercuri cu Buddy, cățelușul lui, când un castan s-a prăbușit dintr-o grădină, fix peste el, potrivit  Mirror. Malcolm, un om de afaceri semipensionat, a fost lovit la spate și la gât de ramurile grele ale copacului și a fost „îngropat” de frunziș, lângă casa sa din Thirsk, North Yorkshire. Fostul culturist a reușit să se elibereze cu ajutorul lui Buddy, în vârstă de zece ani. 

Citește și: Primul adăpost pentru pisicile abandonate din România, deschis la Târgu Secuiesc

Citeste si: Ți se rupe sufletul. Ce mesaje de adio a lăsat secretara-șefă de la UMF, înainte de a fi găsită moartă într-un lac din Capitală. Fiul femeii avea telefonul închis- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Astronauții rămași blocați în spațiu până anul viitor vor vota plutind, de pe orbita Pământului, la alegerile prezidențiale americane- antena3.ro

Malcolm Myers, în vârstă de 63 de ani, se plimba miercuri cu Buddy, cățelușul lui, când un castan s-a prăbușit dintr-o grădină, fix peste el.

[Sursa foto: Mirror]

Sunt foarte norocos că sunt în viață, medicii nu știu cum am supraviețuit. A fost îngrozitor. Nu știam ce s-a întâmplat, am auzit acest sunet ca un tunet.

  Îmi plimbam  c âinele  și mi-a salvat viața, a venit în ajutorul meu, a venit în fugă și a înce rcat  să mă scoată.  Am flashback-uri cu capul lui sub o creangă în timp ce  s ă pa, chiar muncea din greu să ajungă la mine.
  C âinele săpa frenetic pentru a ajunge la mine, a făcut o zonă în care puteam vedea lumina. Eram în întuneric, am reușit să-i prind lăbuța, este un băiețel foarte puternic. A reușit să mă ajute să trec. Nu mi-am pierdut cunoștința, dar era doar întuneric”,  a povestit bărbatul.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI