Close sidebar
Close sidebar

Un copil de cinci ani din Arad s-a jucat cu jocul si a aprins un depozit cu fan. Micutul e in stare critica la spital

Un copil de cinci ani din judetul Arad este in stare critica, cu arsuri pe 80 – 90 la suta din suprafata corpului, dupa ce, joi dupa-amiaza, s-ar fi jucat cu focul si ar fi aprins un depozit de fân din gradina. in incendiu au murit mai multe animale, dupa ce anexa in care se aflau a luat foc.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Pompierii aradeni au fost solicitati sa intervina la o gospodarire din satul tipari, unde proprietarii au anuntat ca arde un depozit de fân si o anexa in care erau tinute animale, fara sa fie anuntate si victime.

Ulterior, familia a anuntat ca un baietel de cinci ani a fost ranit in incendiu, iar la fata locului s-a deplasat si o unitate SMURD de la Ineu. Echipajul medical a constatat insa ca baietelul se afla in stare critica, solicitând o unitate de terapie intensiva cu medic de la Arad.

Citeste si: BREAKING NEWS! Cutremur în urmă cu câteva minute în România! Ce magnitudine a înregistrat și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO Imagini din timpul cutremurului de 5,4 care a zguduit România. S-a simțit și în țările vecine- antena3.ro

”Cele doua echipaje medicale s-au intâlnit pe drum si s-au oprit pentru a stabiliza copilul inainte de a fi transportat la spital. Victima are arsuri pe 80 – 90 la suta din suprafata corpului si este in stare critica”, a declarat purtatorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Arad, George Plesca.

Pompierii spun ca la momentul sosirii echipajului de stingere depozitul de fân din gradina ardea generalizat, iar flacarile au cuprins o anexa cu animale.

Conform pompierilor, cel mai probabil incendiul a fost provocat de copil care s-ar fi jucat cu focul.

Un alt incendiu procovat de un copil a distrus partial o casa din orasul aradean Sântana. Un baietel de patru ani s-ar fi jucat cu bricheta in casa, el si sora sa mai mare reusind sa iasa fara sa fie raniti.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI