Ieri, la câteva ore de la aflarea veștii că Răzvan Ciobanu a încheiat în mod dramatic conturile cu viața, în urma unul tragic accident rutier, un preot a susținut că vedeta modei ar putea fi înmormântată fără slujbă.

Preotul a susținut pentru huff.ro varianta că nu s-ar putea face slujba din pricina „apartanenței” designerului „departe de Hristos” „Apartenența sa departe de Cristos nu ne permite să oficiem slujbe de înmormântare.

Răzvan Ciobanu a declarat în repetate rânduri că nu este fiul lui Dumnezeu și biserica nu-i poate fi alături. Cu toate acestea regretăm pierdea lui și sperăm ca Dumnezeu să-l ierte pentru păcatele pământești” ”, a spus fața bisericească.

Pe de altă parte, Biserica Ortodoxă Română a exprimat un punct de vedere oficial după declarația preotului, total diferită.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Viitura care a inundat Budapesta va lovi România. Debitul Dunării este în creștere. Ce localități ar putea avea probleme- wowbiz.ro

“Este un moment greu pentru familie, e de bun simț ca ea să fie lăsată în pace să se ocupe de ceea ce înseamnă înmormântarea. E o tragedie, era un om tânăr. Dacă vor apărea probleme, abia apoi se poate discuta.

Lucrurile trebuie să se întâmple în liniște. Cei abilitați să decidă într-o eventuală situație de acest gen sunt cei de la Arhiepiscopia Bucureștilor”, a declarat un oficial din partea Patriarhiei.

Citeste si: Fostul hotel al lui Vântu din Delta Dunării se transformă în cazinou! Investiţia a depăşit 20 de milioane de euro!

Citeste si: Soţia lui Anghel Iordănescu s-a păcălit cu afacerile imobiliare! Valeria a câştigat doar mărunţiş de pe urma firmei unde este administrator!

Citeste si: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”- kfetele.ro

Citeste si: Alin Oprea, dezvăluiri incendiare despre viața la Londra a fostei sale soții și a celor doi copii: "Un apartament pentru ei pe credit, dar cu un avans destul de mare, 100 de mii de lire s-au dat atunci"- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Diana are gând de măritiș cu Aurel de la Insulă! Uite când vor să facă nunta

Răzvan Ciobanu a murit! ”Să nu se discrimineze”

Mai mult, cântărețul de muzică populară Marius Baldovin, dar și alții colegii din comunitatea LGBT (n.r. comunitatea gay și lesbiene) au fost revoltați de spusele preotului care  a afirmat că Răzvan Ciobanu nu poate să fie înmormântat creștinește pentru că are o altă orientare sexuală.

Răzvan Ciobanu a murit! Ce spune comunitatea gay este de menționat. ”Vrem ca preoții ortodoxi să nu mai discrimineze înclinarea sexuală a persoanelor LGBT. Toți au dreptul la o viață indiferent de religie sau orientare! Un om a murit, hai să respectăm acest lucru! Era homosexual, dar asta nu înseamnă că nu a făcut donați bisericilor din România! De ce anumiți preoți sau mai bine zis doar un anumit preot, înainte de înmormântare, judecă persoanele pe baza unei înclinații sexuale? Este nedrept! Nu poți să spui că nu se face o slujbă creștinească, doar pentru că Răzvan Ciobanu

era gay! Sunt pur și simplu revoltat, sper să fie doar o vorbă în vânt, și atât! ”, a declarat, în premieră pentru WOWbiz.ro, Marius Baldovin, susținut și o parte dintre colegii din comunitatea LGBT.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si