Close sidebar
Close sidebar

Un deputat USR povesteşte că un coleg de partid din Suceava a murit după i s-a spus să se trateze acasă

Deputatul USR Iulian Bulai povesteşte că un coleg de partid din Suceava a murit de coronavirus, după ce a stat acasă o săptămână, cu febră 40 şi cu stare din ce în ce mai gravă.

M.A.,


DISTRIBUIE
acest articol

Bărbatului i s-a spus să se trateze acasă că are o simplă răceală. Abia după ce conducerea unităţii a fost preluată de către medicii militari, bărbatul a fost dus la spital, dar era prea târziu. ”Domnule ministru Tătaru, trimiteţi manageri medici militari la toate spitalele din ţară care vor trata pacienţii de Covid-19”, cere Iulian Bulai.

”Irimia Sava este colegul meu din USR Buneşti- Suceava. A stat acasă cu febră 40, timp de 7 zile. Cât timp a durat conducerea interimară a Spitalului Suceava. A cerut constant să fie consultat de medic şi dus la spital. Se topea pe zi ce trece. I-au spus să se trateze acasă, că e o simplă răceală. Că o să îi treacă. Acum două zile, noua conducere militară a Spitalului Judeţean Suceava a trimis o ambulanţă în 15 minute de la solicitarea telefonică”, a scris Iulian Bulai, sâmbătă, pe Facebook.

Citeste si: Arafat: În ultimele 24 de ore, pompierii au distribuit 100.000 de măşti FFP2 şi FFP3

Deputatul USR afirmă, însă, că starea colegului de partid era foarte gravă, fiind inconştient şi ulterior a murit.

Citeste si: Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Liam Payne! Ce s-a întâmplat înainte cu doar câteva zile ca artistul să-și piardă viața- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Colecționara de creiere antice: Povestea tinerei care a studiat peste 4.400 de organe. Totul a început cu câteva migrene îngrozitoare- antena3.ro

”Domnule ministru Tătaru, trimiteţi manageri medici militari la toate spitalele din ţară care vor trata pacienţii de Covid-19. Este nevoie de un management profesionist şi ferm la toate aceste spitale, din toată ţara”, a mai scris Bulai.

Citeste si: Vela, mesaj pentru românii din diaspora: Rămâneţi acasă, în ţările unde locuiţi şi faceţi acolo sărbătorile în pace şi linişte

Potrivit ultimei raportări, în Suceava sunt 967 de cazuri de infectare cu coronavirus, fiind înregistraţi şi cei mai mulţi morţi.

Citeste si: Medicul Virgil Musta, despre COVID-19 și tratamentul bolii care face ravagii! Doctorul din Timișoara răspunde și la întrebarea ”De ce mor oamenii din cauza noului coronavirus?”

Joi, conducerea spitalului Judeţean Suceava a fost preluată de medici militari, coordonaţi de secretarul de stat Ionel Oprea.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI