Incidentul revoltător ar fi pornit de la mai multe reproșuri și jigniri pe care colegii de clasă i le-ar fi adresat elevului de clasa a șasea. Motivul pentru care îl necăjeau era faptul că acesta este orfan de mamă. Familia elevului a reclamat tot incidentul conducerii unității de învățământ şi, drept răspuns, tot băiatul care a fost bătut de ceilalți copii a primit un avertisment scris. Prin urmare rudele copilului vor să se facă dreptate în cazul acestuia şi sunt hotărâți chiar să acţioneze în instanţă şcoala unde învaţă băiatul lor.

Băiatul a fost pedepsit alături de unul din agresorii săi

Conducerea unității de învățământ afirmă că în urma anchetei pe care a desfăşurat-o a concluzionat că în acest conflict au fost implicaţi doar doi elevi, vorbim despre victimă şi agresor, elevi care au şi fost sancţionaţi, ambii cu avertisment scris şi, în plus, agresorul cu nota scăzută la purtare.

Citeste si: VIDEO- Un cerșetor în scaun cu rotile s-a ridicat ca prin minune atunci când polițiștii au pornit în urmărirea lui

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Mai exact, aceasta este sancţiunea care îi nemulţumeşte pe membrii familiei băiatului agresat şi afirmă că în altercaţie au fost implicaţi trei bătăuși. Mai mult, există o serie de mesaje postate pe o reţea de socializare cu câteva ore înainte de altercație, prin care agresorul invită alţi elevi să participe la această scenă de violență.

Există şi alţi părinţi care au copii înscriși în aceeași clasă şi care validează aceeaşi variantă a poveștii. Colectivul de părinți este de părere că se încearcă minimalizarea altercației doar pentru a nu afecta imaginea unităţii de învăţământ, vorbim de una de renume, una dintre cele mai prestigioase școli din Galaţi. Acum familia băiatului bătut vor depune plângere atât la Ministerul Educaţiei, dar şi la poliţie şi susţin în continuare că vor să li se facă dreptate, iar elevii cei doi stabiliţi că au participat la acest conflict au fost introduşi într-un program de consiliere psihologică la şcoală.

Citeste si: O profesoară din România a fost filmată în timp ce pierdea sume mari de bani la păcănele: „Cine îmi dă mie banii înapoi, 70 de milioane?”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si