Un tânăr de 26 de ani a fost condamnat la un an și jumătate de închisoare cu suspendare după ce și-a mințit iubita că este agent secret ca să nu se despartă de el. Ryan Greaves, de origine engleză, era gardian public, însă îi spunea femeii că jobul e doar o acoperire și că el are de cules informații pentru a le furniza serviciilor secrete britanice. A spus inclusiv că sora lui mai mică a murit în timpul unei operațiuni de combatere a terorismului.

Citește și: Președintele SRI demisionează. Eduard Hellvig: "Nu există niciun raţionament să continui să ocup această funcţie"

Ryan Greaves urmează să fie pus sub tratament psihiatric

Iubita lui a început să se teamă pentru viața ei și a cerut ajutorul autorităților, care au fost șocate să afle că aveau de a face cu un mincinos patologic. Bărbatul a fost diagnosticat cu „stimă de sine scăzută în formă cronică” și va fi pus sub tratament psihiatric.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si