blockquote class="twitter-tweet">

Yacht burns down near #Formentera coast pic.twitter.com/qTEU2AB4nM

— Steven (@StevenRenes1) August 12, 2023

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Tezaurul Dacic, furat din Drents. Au dispărut 4 dintre cele mai valoroase artefacte, printre și Coiful de aur de la Coțofenești- antena3.ro

Citeste si: Cel mai scump oraș din lume este în Europa. Chiria este cu 340% mai scumpă decât în București- stirileprotv.ro

Doisprezece pasageri și cinci membri ai echipajului se aflau în acel moment pe iaht. Din fericire, aceștia au reușit să scape cu viață. Iahtul era ancorat pe plaja din Formentera.

Imaginile au fost surprinse de oamenii din bărci

Oamenii au surprins imagini din propriile bărci. Aceștia au observat cum flăcările se extind. Fumul negru și gros se ridica pe cer, deasupra ambarcațiunii afectate de flăcări.

Se consideră faptul că focul a cuprins iahtul în scurt timp, fiind aruncată în aer o minge imensă de foc.

Un iaht de 30 de metri, cuprins de flăcări.

Un iaht de 30 de metri, cuprins de flăcări.

[Sursa foto: Twitter]

Aceasta s-ar fi putut vedea din Ibiza. Unul dintre membrii echipajului, un spaniol în vârstă de 39 de ani, ar fi suferit răni minore. El a avut nevoie de îngrijiri medicale speciale.

Evenimentul s-a produs sâmbătă, în jurul orei 18:00. 

Incendiu pe un iaht plin de turiști

Un iaht de scufundări numit „Uraganul” a luat foc în Marea Roșie. La bord se aflau 29 de persoane, iar mai multe dintre ele sunt date dispărute.

Un iaht cu turiști a luat foc în Marea Roșie. La bordul acestuia se aflau 29 de persoane. Cauza incendiului a fost o defecțiune a echipamentelor electrice, de unde s-a cauzat un scurtcircuit.

„Suntem în contact cu autoritățile locale după incidentul de la bordul ambarcațiunii de scufundări de lângă Mars Alam și sprijinim cetățenii britanici implicați în aceasta”, a declarat reporterilor reprezentantul Ministerului Afacerilor Externe al Egiptului. 

„Am avut probleme de la 1 mai până la 8 mai, care s-au repetat constant. La bord nu era nitrox (amestecurile de gaze pentru scufundări subacvatice care conțin mai mult oxigen decât în aerul normal – n.red.). Ar fi trebuit să aibă dar nu ne-au spus niciodată, toaletele și dușurile nu funcționau corect, a fost o problemă sub punte, pompau ceva, dar ajungea în toaleta mea. Echipajul lucrează foarte mult- sunt prost plătiți”, a spus unul dintre cei care au navigat.   

Citește și: Foc la un iaht de lux, pe Dunăre


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si