Close sidebar
Close sidebar

Un interlop periculos din Iași a fost eliberat inexplicabil după ameninţări cu moartea şi şantaj: "A fost o neînţelegere"

Bogdănel Corduneanu, unul dintre fraţii Corduneanu a fost lăsat în liberatate de magistrați, după ce a şantajat un om de afaceri din Iaşi şi l-a ameninţat cu moartea, pentru un împrumut pe care chiar Bogdănel Corduneanul îl ceruse omului de afaceri.

K.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Deși se cunoșteau din copilărie, asta nu l-a oprit pe Bogdănel Corduneanu să-l considere dator pe bărbatul respectiv, deşi chiar el era cel care ceruse împrumutul.

Bogdănel Corduneanu ar fi fost eliberat fără nicun fel de măsură luată împotriva sa, după ce ar fi ameninţat cu moartea un om de afaceri din oraş, acesta inventându-i unui om de afaceri din oraş o presupusă datorie, potrivit ziaruldeiasi.ro.

Bogdănel Corduneanu i-ar fi cerut omului de afaceri un împrumut de 20.000 de lei, bărbatul spunând că îl poate ajuta, în momentul în care va dispune de o sumă atât de mare.

După câteva zile, omul de afaceri a început să fie amenințat de către Bogdănel Corduneanu: "O să te caut eu să îţi dau nişte cuţite cât de curând"

Citeste si: Cârnaţi de casă. Cum se prepară corect și care este Ingredientul secret care îi face foarte gustoși

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citeste si: Un revoluţionar din Timişoara a solicitat Armatei să îşi ceară scuze timişorenilor, la 30 de ani de la Revoluţie

"Văzând că numitul Corduneanu Bogdan mă suna des, la 4-5 zile, nu îi mai răspundeam la telefon, iar acesta îmi spunea la telefon atunci când îi răspundeam că nu e bine să nu-i răspund, că mă bagă în portbagaj, că mă poate găsi oriunde în acest oraş să-mi facă rău.

Dintr-o promisiune de a-l ajuta cu un împrumut de 20.000 de lei, am devenit dator în ochii lui Bogdan Corduneanu cu această sumă", a declarat victima.

Citeste si: O placă din bronz în memoria eroilor, trimisă de Donald Trump, preşedintele SUA, la Timişoara, la împlinirea a 30 de la Revoluţie

Citeste si: ALERTĂ ÎN CAPITALĂ: Două femei au fost înjunghiate în plină stradă de un cetățean israelian

"Să vezi ce răngi în cap îţi dau eu cât de curând, văd că o dai numai în vrăjeală", "O să te caut eu să îţi dau nişte cuţite cât de curând", erau mesajele pe care omul de afaceri le primea de la Bogdănel Corduneanu.

Îngrijorat de soarta sa, omul de afaceri a apelat la poliție, iar Bogdan Corduneanu a fost reţinut, apoi plasat în arest la domiciliu, apoi eliberat fără vreo măsură restrictivă, pe motiv că acuzaţiile din rechizitoriu nu sunt susţinute de probe, iar totul era o neînţelegere între prieteni vechi.

 

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI