Close sidebar
Close sidebar

Un jandarm din Sibiu a fost ucis in urma cu 6 ani, insa nici pana acum nu s-a descoperit autorul crimei. Reporterii Kanal D au pornit pe urmele anchetei!

O crima veche de 6 ani a ramas cu autor necunoscut. In fata Consulatului Germaniei din Sibiu, jandarmul care asigura paza, a fost atacat si ucis. Nici pana astazi, investigatorii nu au un suspect si nici nu au identificat mobilul crimei. Colegul meu, Stefan Stroe a mers pe firul anchetei si a incercat sa obtina raspunsuri.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Nimeni nu stie cu exactitate nici acum, la 6 ani distanta, ce s-a intamplat in acea noapte, in fata consulatului.

Anchetatorii s-au concentrat pe doua variante in ceea ce privea mobilul crimei. Cea mai puternica pista era cea a razbunarii.

Citeste si: Ies la lumină noi detalii în cazul morții lui Liam Payne! Ce s-a întâmplat înainte cu doar câteva zile ca artistul să-și piardă viața- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Colecționara de creiere antice: Povestea tinerei care a studiat peste 4.400 de organe. Totul a început cu câteva migrene îngrozitoare- antena3.ro

Criminalul a lasat amprente si urme biologice  pe un tub de spray. S-au putut lua probe doar de pe tubul de spray pentru ca cealalta proba, manusile, a fost compromisa. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI