Între 2008 și 2017, doctorul Frederic Pechier ar fi modificat conținutul pungilor de perfuzie ale pacienților din două clinici private din Besançon pentru a le provoca un stop cardiac si a-și demonstra apoi abilitățile de resucitare.

Citește și: Medicul ginecolog Florian Robe de la Polizu, susținut de un grup de foste paciente. "Opriți acest măcel public!"

Ancheta judiciară a fost deschisă în 2017, atunci când unul dintre colegii săi a tras un semnal de alarmă după trei stopuri cardiace inexplicabine ale pacienților în plină operație.

Citește și: Un bebeluș s-a infectat cu o bacterie într-un spital din București. Părinții copilului: „Nu voiau nici în ultimul ceas să recunoască că de fapt este vina lor”

Frederic Pechier, în vârstă de 51 de ani, a fost miercuri pus sub acuzare pentru a treizecea otrăvire, la sfârşitul unei audieri cu judecătorul responsabil cu acest dosar, a declarat procurorul Republicii din Besançon, Etienne Coats.
Medicul anestezist, aflat în prezent în libertate sub control judiciar, a depus, de asemenea, un recurs împotriva deciziei recente a judecătorului de a-i interzicere să profeseze medicina.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: VIDEO- O asistentă din Marea Britanie a otrăvit șapte bebeluși cu insulină

O asistentă din Marea Britanie a otrăvit șapte bebeluși cu insulină

O asistentă din Marea Britanie este suspectată de uciderea a șapte bebeluși și de tentativă de omor la un spital din Anglia. 

Asistenta este suspectată de uciderea a șapte bebeluși și de tentativă de omor a altor zece dintr-un spital din Anglia.

Lucy Letby, în vârstă de 32 de ani, a lucrat la secția de neonatologie a Spitalului Countess of Chester, din nord-vestul Angliei și a negat uciderea celor cinci băieței.

Citeste si:  VIDEO- Acuzații de malpraxis la Spitalul Buftea. O tânără gravidă a fost lăsată să aștepte ore în șir până i-a murit copilul în pântece

„Acesta este un spital ca multe altele din Marea Britanie, însă spre deosebire de alte spitale şi alte secţii de nou-născuţi din ţară, a existat o persoană care a otrăvit în secţia Spitalului Chester",  a mai spus Johnson.

Citește și: O femeie din Prahova și-a lovit mătușa cu un topor. Ea a fost condamnată la 13 ani de închisoare

„După ce au căutat o cauză, consultanţii au observat că decesele sau stările de leşin aveau un numitor comun", a declarat Nick Johnson în faţa juraţilor de la tribunalul din Manchester.

Citeste si:  Bebeluș de 8 luni, blocat în mașină. Părinții s-au panicat și au sunat la 112


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si